Nemiség

Egészséges lefeküdni a társaddal?

A szex az első vagy a második alkalom, de nagyon nehéz helyesen csinálni. A szex legjobb módja, ha mindkét partnert közelebb hozzuk egymáshoz. De a legnehezebb dolog az, hogy nagyon kevés ember gondol rá. Sok embernek van egy csomó kérdése arról, hogyan kell kezdeni a szex jól. Szóval itt van néhány dolog, amit tehetünk, hogy indítsa el a szex kapcsolat jól.

Először derítsd ki, hogy a partnered hajlandó-e szexelni

A szex első szabálya, hogy ismerd a partnered elméjét. Mindenki mindig lehet, hogy nem áll készen a szexre, így jobb kérni egy partner, vagy akár egy szerető érintést, hogy megtudja, ha ő mentálisan és fizikailag készen áll. Legyen mentálisan felkészült előre. Miután szex egy olyan élmény, amely nem csak ad örömet, hanem előnyeit az egészség, mint például égő kalória, elkerülve a depresszió.

De fontos, hogy vigyázzon az óvatosság, különben az öröm ez az öröm lehet kemény, mint a nem kívánt terhesség, a kommunikatív betegség, stb. Tehát fontos, hogy egy Endom vagy fogamzásgátló tabletta, mielőtt a szex. Ha a feleség nem áll készen, hogy egy baba, győződjön meg róla, hogy használja az óvszert, amikor a szex. Soha ne erőltesd. Válasszon egy helyet, amely kényelmes. Válasszon egy helyet, ahol szexelhet, hogy ellazuljon mind az elméje, mind a teste. Az egyetlen hely, ami a tiéd, az a legjobb hely. Soha ne kényszeríts egy partnert arra, hogy szexeljen. A szex létrehozásának első szabálya a szerelem. Soha ne felejtsd el ezt a szabályt, mert az erőltetett szerelmet nem kínozzák.

Egy jó szexuális élet csak akkor kezdődik, ha mindketten tiszteletben tartják egymás vágyait. Ez csak akkor történhet meg, ha nyíltan beszéltek egymással. Szerelem töltött érintés és csók (csók) vagy mit tegyek. Fontos, hogy létrehoz szerető kapcsolatok létrehozása előtt fizikai kontaktus. A legtöbb nő szeret csókolózni, gondoskodni róluk, érzéki érintéssel, hogy mentálisan felkészüljenek, mielőtt szerelmi kapcsolatot létesítenek. Kezdenek lelkileg felkészülni erre a kapcsolatra.

Az előjáték fontos szerepe

Általában az előjáték nem adja meg a férfiaknak az előjáték fontosságát, de az előjáték nagyon fontos, hogy a nők felizguljanak a szex miatt. Csókolózás, ölelés, a szerelem érintése a belső szervekben mind fontos, mielőtt szexelsz. Mindez mentálisan elégíti ki őket. Ugyanígy, a férfiak teste is szüksége van egy szerető érintése a nők csak akkor, ha a testük elégedett. Várj a megfelelő időre. Ahogy elkezded szeretni a kapcsolatokat, ez a legrosszabb gyakorlat, hogy bűnbánatot, mert ez nem csak a kötelék a szeretet a kettő, hanem az érzés, hogy csinál egy dolog.

Amikor a partnered a csúcson van, élvezd a vezeklés örömét. Ne feledje, néhány dolgot, mielőtt pénisz behatolás. Azt is fontos tudni, hogy az elsődleges dolog, hogy élvezze a szex. Jól ismerem egy nő vaginitiszét. Most először lehet, hogy a férfiak nem tudják, hol van a vagina. Így anélkül, hogy tudnák, hogy megpróbálnak behatolni a péniszbe, ami miatt a nők súlyos fájdalmat éreznek. Segíts a partnerednek, hogy ne legyen szégyenlős.

Szerelmi kapcsolatok létrehozása

Bűnbánat után, ő is gondoskodnia kell a boldogság a partnere az ő boldogságát. Mindkettőjüknek beszélnie kell egymással, hogy élvezhessék egymást és kielégítsék egymást. Hogy élvezzem a szexet. Szex kapcsolat létrehozása után. A szexet nem szabad azonnal elválasztani egy kapcsolat létrehozása után, mintha a munka befejeződött volna menjünk most. A kapcsolat kettejük között még mélyebb.

A szerelmi kapcsolat létrehozásának végső szakaszában. Fejezd ki a boldogságod, miután létrehoztál egy kapcsolatot. Fejezze ki az elégedettséget, amit ebben a kapcsolatban kapott. A legfontosabb, hogy megtisztítsd az intim testrészeidet. Ha az óvszert használják, csomagolja papírba, és dobja a szemetesbe.