Browse Category by Egészség
Egészség

Hogy kezelheted az ízületi gyulladást?

Az ízületi gyulladás egy hosszú távú állapot, ami fájdalmat, duzzanatot és merevséget okoz az ízületekben. A tünetek általában hatással vannak a kézre, a lábra és a csuklóra. Néha előfordul, hogy a tünetek rosszabb ki, az úgynevezett szórólapok vagy fáklyák. A kezelés segítségével azonban a fellángolások száma és a fellángolásokból eredő párveszteség hosszú időre csökkenthető. Egyes arthritis által érintett személyek a szervezet más részein tapasztalnak problémákat, vagy gyakori tüneteket tapasztalnak, mint a fáradtság és a testsúlycsökkenés.

Mikor kell orvoshoz fordulni

Ha úgy érzi, hogy ízületi gyulladás jeleit mutatja, meg kell mutatnia az orvosnak, hogy azonosítani tudják a valódi okát. Az ízületi gyulladás diagnózisa hamarosan fontos, mert a korai kezelés megakadályozhatja az állapot rosszabbodását, és segít csökkenteni az ízületek kialakulásának kockázatát. Okai arthritis betegség. Az ízületi gyulladás egy autoimmun betegség.

Ez azt jelenti, hogy az immunrendszere – amely általában a fertőzés ellen harcol-véletlenül megtámadja az ízületeket összekötő sejteket, gyulladást, merevséget és ízületi fájdalmat okozva. Ezért egy idő után az ízületek, a lágy csont és a környező csont károsodása alakulhat ki.

Ezek nem tisztázott, hogy mi okozta az immunrendszeri problémákat, azonban ha Ön nagy kockázatnak van kitéve:

 • Menyasszony vagy.
 • Szerezz valakit a családodból, mielőtt arthritises betegség történik.
 • Amikor dohányzol
 • Ízületi gyulladás kezelése
 • Nincs gyógymód az ízületi gyulladásra. De sok ízületi gyulladásban szenvedő ember segített megelőzni a kitöréseket a korai diagnózis és a megfelelő kezelés hónapokig vagy évekig. Ez segíthet nekik teljes életet élni, és folytatni a rendszeres foglalkoztatást.

A fő kezelési lehetőségek a következők:

 • A hosszú távú gyógyszer enyhíti a tüneteket, és lelassítja az állapot előrehaladását.
 • Egyéb támogató kezelések, mint a fizioterápia és a foglalkozásterápia segít megbirkózni a gyaloglás és a mindennapi tevékenységek során felmerülő problémákkal.
 • Szerzés problémák az ízületek viszi el a műtét.
 • Olvassa el a kezelés arthritis betegség.

Mire kell felkészülnöd?

A fájdalom, a merevség és az ízületi károsodás megfelelő ellenőrzése után lehet, hogy változtatnia kell a szokásos napi feladatokon. Lehet, hogy nehézségeik vannak, vagy tovább tart a Befejezés. Arthritis szövődményei. Arthritis vezethet a tünetek más betegségek, amelyek néha jelent komoly veszélyt az élet.

Lehetséges szövődmények a következők:

 • Carpalis alagút szindróma
 • Duzzanat a test más részein (pl. tüdő, szív és szem))
 • A szívroham és a sokk progressziójának kockázata
 • Fontos biztosítani, hogy az ízületi gyulladást úgy kezeljék, hogy csökkentsék a kockázatot és a szövődményeket.

Az ízületi gyulladás fő tünetei: ízületi fájdalom, duzzanat és merevség. Általános tünetek megjelenését és duzzanatot okozhat a test más részeiben. Gyakran az ízületi gyulladás tünetei fokozatosan és néhány hét alatt növekednek, de néhány esetben ezek a tünetek a korai látás széléhez vezethetnek.

Egy személy tünetei személyenként változhatnak. Ezek a tünetek folyamatosan jelentkeznek, és idővel megváltozhatnak. Ha a beteg állapota gyenge, néha fellángolást tapasztalhat, és a tünetek súlyosabbá válhatnak.

Tünetek, amelyek befolyásolják az ízületek. Arthritis betegség elsősorban befolyásolja az ízületek. A test bármely ízületében problémákat okozhat, azonban a kéz-és lábfej kismértékű kiegészítéseit először érinti. Arthritis általában befolyásolja az ízületek egyformán (mindkét része a test ugyanabban az időben és ugyanúgy), de nem mindig ugyanaz. A fő tünetek, amelyek befolyásolják az ízületek alább.

Fájdalom a has alsó részén. Az ízületi fájdalom gyakori és szúró fájdalom. Ez gyakran válik több reggel, vagy miután hosszan ül egy helyen. Izommerevség az ízületek által érintett Arthritis betegség érezhető. Például, ha a hatás volt a kezét, akkor nem teljesen hajlítsa meg az ujjait, vagy hogy öklöket.

Mint az ízületi fájdalom, merevség gyakran okozza a hosszan tartó ülés vagy reggel. Ízületi fájdalom ízületi gyulladás úgynevezett osteositis megáll 30 percen belül a előfordulás, de a reggeli merevség arthritis gyakran tart tovább. Duzzanat, szifilisz és vörösödés. Az ízületi gyulladás által érintett ízületi Bélés piros, ami az ízületek duzzadását, melegedését és puha tapintást okoz. Néhány ember, az arthritis mirigy a bőr körül az érintett ízületek elkezd nőni, vagy merev gyulladás.

Hogy hat az immunrendszered az ízületi gyulladásra?

Arthritis betegség egy autoimmun szakasz, ami azt jelenti, amikor az immunrendszer megtámadja az egészséges szövetek a test, akkor fordul elő. Azonban ez még nem ismert, hogy mi okból történik. Az Ön immunrendszere jellemzően immunis, amely baktériumok és vírusok támadásával segít a fertőzések leküzdésében. Ha ízületi gyulladása van, az immunrendszere az anjanai ízületek bélésére küldi az antagonistát, ahol az ízület körüli sejteket támadják.

Ez irritációt és gyulladást okoz az ízületeket borító sejtek vékony rétegében, ami veszélyes vegyi anyagok terjedését és a környezet károsodását okozza :

 • Csontok
 • Lágy csont / porc-rugalmas összekötő szövet a csontok között
 • Véna-a szövet, amely összeköti az izom a csont
 • Szalagok-ő szövet, amely összeköti a csont és porc
 • Ha ezt az állapotot nem kezelik, ezeknek a vegyszereknek a hozzáadása fokozatosan elveszíti alakját és összehangolását. Végül, teljesen tönkreteheti a Hozzáadás.

Vannak különböző elméletek arról, hogy az immunrendszer miért támadja meg az ízületeket, mint például egy oka lehet a fertőzés vagy a vírus, de ezek az elméletek nem bizonyítható. Potenciális kockázati tényezők. Dolgok, amelyek káros lehet az Ön számára, mert ízületi gyulladás. A farmer – van néhány bizonyíték arra, hogy arthritis lehet jele a betegség, bár kevésbé gyakori, hogy az örökségből, mert farmer úgy vélik, hogy játszani egy kisebb szerepet ebben a szakaszban.

Hormon-arthritis betegség gyakoribb a nők, mint a férfiak, ami lehet, hogy az ösztrogén hormon hatása miatt, azonban ez a kapcsolat nem bizonyítható. Dohányzás-néhány bizonyíték arra utal, hogy a dohányzó emberek nagyobb a kockázata a fejlődő arthritis.

Egészség

Hogyan lehet elkerülni a magas vérnyomás?

Hány féle BP probléma ? Magas vérnyomás (magas vérnyomás): magas vérnyomás-a személy vérnyomása meghaladja a határértéket. Alacsony BP( alacsony vérnyomás): alacsony vérnyomás – ez a határ az egyén vérnyomását.

A BP problémájának fő okai és típusai a következők

Amikor a vérnyomás az emberi szervezetben szükségtelenül magas, ez az úgynevezett magas vérnyomás betegség, ami miatt az arteriosclerosis a szív válik zsír, és ez megakadályozza a véráramlás (vérkeringés), a fő oka a magas vérnyomás – elhízás, stressz, kábítószer-visszaélés, cukorbetegség, stb. Fontos tudni, hogy a tünetek a BP (magas vérnyomás). A magas vérnyomás kétféle-állandó és átmeneti.

Fennáll a veszélye , a vérzés az állandó vérnyomás, mint például a légzésleállás, idegesség, stb. Ideiglenes vérnyomás , alvásvesztés, szívbetegség intenzifikálása, stb. Mi a teendő, ha a BP-nek problémái vannak? Ha valakinek magas a vérnyomása, csak akkor lehet kontrollálni, ha a beteg megfelelően kerüli azt. Lássuk, milyen magas vérnyomást lehet szabályozni. Vegyünk 7-10 hónap 1 csésze víz éjszaka, majd enni reggel.

Távolítsa el a magas vérnyomást a gyümölcsök és zöldségek szerepe az AM tartja, akkor ezek a gyümölcsök és zöldségek is használható – mint például papaya, paradicsom, minden, borsmenta, méz, író, Arab, karfiol, burgonya, üveg tök, kerek tök, uborka, stb. Használja ezeket egyre nagyobb vérnyomás lehet leküzdeni. Reggel emelkedett 20-25 g pomace gyomor neem leve a levelek enyhítheti a magas vérnyomás a fürj.

Mit kell tenned, hogy elkerüld a magas vérnyomást?

A fokhagyma elővigyázatosságot játszik a magas vérnyomás szabályozásában, 6-7 csepp fokhagyma lé használható a magas vérnyomás szabályozására 3 teáskanálnyi víz összekeverésével és napi 4-szer történő ivással. Figyelembe fél csésze gourd juice egy kis vízben 3-szor egy nap segíthet a magas vérnyomás pillanatok alatt. Ez egy hatékony védikus orvosság.

A banán fokozódása a magas vérnyomás szabályozásában szintén elővigyázatosságból fakad. Ha iszik egy fél csésze banán törzslé 2-szer egy nap, ez csökkenti a vérnyomást néhány nap alatt. A tej szabályozza a magas vérnyomást is. Tehéntejet inni minden reggel és este. Mindig maradj távol a piacon talált gyorskajáktól. Csökkentse a só önmagában

Rendszeres testmozgás és egészséges ételek fogyasztása. A vérnyomás emelkedése (vérnyomás) a veszély jele, ha nem kerülik el a megfelelő időben, akkor is post egy szívroham. Szóval csak irányítsd a magas vérnyomásod, tippekkel, hogy mit csinálj ma, és mindig egészséges legyél.

Egészség

Hogyan lehet megszabadulni a magas vérnyomás természetesen

Hogyan lehet megszabadulni a magas vérnyomás természetesen

Mi ez a bradycardia nem tekinthető különálló betegségnek ez a különböző szívműködési rendellenességek manifesztációja, egy nem specifikus tünet, amely mind a szív, mind pedig más szervek patológiáin kialakulhat ezért a bradycardia pontos okainak azonosítása érdekében alapos vizsgálatot kell végezni.  Normális esetben a szívritmus egységes, és percenként egy bizonyos ütemben – 60-ról 100-ra. A szíve sinus bradikardiája olyan jelenség, amelyben a pulzusszám a szívverések száma kevesebb mint 60, ez egyfajta arrhythmia a szív normális működésének egyik tényezője a szív egészséges ritmusa, ezért zavarása gondos elemzést és korrekciót igényel gyakran előfordul, hogy a mérsékelt bradycardia nem utal semmilyen patológia tüneteire, és fiziológiai jellemző.

Általában a szívrohamok gyakoriságának csökkentése sportolókban,

Általában a szívrohamok gyakoriságának csökkentése sportolókban,Embereknél, valamint olyan személyeknél történik, akiknek erős izomfalai vannak a születésük óta a bradycardia ellentéte a tachycardia, amelynél a pulzus éppen ellenkezőleg, a normálnál gyorsabb a bradycardia okai, kockázati tényezők a patológiás bradycardia különböző okok miatt fordul elő, amelyek intracardialis és extracardialis részekre oszthatók. Az elsőek a következők cardioszklerózis a szívszövet hegesedése posztfunkció és atheroszklerotikus szívizominfarktus; myocarditis és endocarditis gyulladásos folyamat az izomban vagy a szívfal külső rétegében korral kapcsolatos szervváltozások.

Iszkémiás szívbetegség az extrakardialis faktorok más szervek patológiáinak tekinthetők, kivéve a szíveket magas intrakraniális nyomás; az agy zúzódása, agyrázkódás meningitis hypothyreosis csökkent pajzsmirigyfunkció az agy ödémája uramia a karbamid nagy jelenléte a vérben agyi vérzés peptikus fekély; obstruktív sárgaság; a membrán, a nyelőcső, a tüdő duzzanata; magas vérnyomás; Meniere-szindróma; gyenge élelmiszer, éhezés; vese-kólika; fertőző betegségek influenza, szepszis, hepatitis és mások; a testhőmérséklet csökkenése hipotermia a légcső vagy a hörgők intubációja egy légzőcső bevezetése élettartamra, például érzéstelenítéssel mérgezés foszfortartalmú szerves anyagokkal a kalcium magas koncentrációja a vérben hypercalcaemia.

A bradycardia tünetei osztályozás a bradycardia tünetei

A bradycardia tünetei osztályozás a bradycardia tüneteiA klinikai tünetek az általános állapotot érintő panaszok, a bradycardia gyakran olyan jelenségek, mint tapintható palpitáció; a vérnyomás csökkentése; gyengeség és fáradtság; duzzanat; figyelemfelkeltő probléma; a levegő hiánya, a légszomj; a bőr és a nyálkahártyák elhomályosulása; szédülés; ájulás és görcsök 30 impulzus alatt kellemetlen érzés a szívben; a látásélesség rövid távú, időszakos csökkenése Ezeket a jeleket különféle emberekben különböző mértékben fejezzük ki, lehet, hogy több tünet komplex, és egy vagy kettő a felsorolt minél alacsonyabb az impulzus, annál erősebb a tünetegyüttes.

Gyakran az ember nem figyeli a légszomj vagy a fáradtság megjelenését, nem gyanítja a bradycardia jelenlétét és az okozta betegséget súlyos bradycardia esetén a tünetek elég súlyosak, például eszméletvesztés vagy Morgagni-Adams-Stokes támadás, amely sürgősségi orvosi ellátást igényel, különben légzés és halál is előfordulhat A bradycardia objektív jelei a pulzusszám kevesebb mint 60 per perc és az EKG jelzése. Az EKG megnövelt P-Q (R) intervallumot mutat (0,15-0,20 s), a P fog nem változik a normálértékhez képest Ha a bradycardia nem szinusz, akkor a cardiogramon negatív T-fog van, megnyúlás a normál QT-intervallumhoz képest.

Kiterjesztett QRS-fogak Kétféle bradycardia létezik sinus bradycardia a sinuscsomó aktivitásának csökkenése miatt fordul elő; nonsinus bradycardia a szívcsomók közötti elektromos impulzusok bonyolult lefolyása miatt Mindkét formában a megnyilvánulások megegyeznek, és ez a bradycardia minősítése főként a kezelést igénylő szakember számára fontos. Továbbá, a csökkentett pulzusszám háromféle, attól függően, hogy milyen tényezőt váltott ki gyógyszeres vagy farmakológiai, bradycardia – bizonyos gyógyszerek szedésének következményeként alakul ki; fiziológiás a patológia jelenléte nélkül jelenik meg egészséges képzett embereknél; patológiás egy betegség tünete Ez utóbbi lehet krónikus vagy akut, ami a test rendellenességeinek jellegétől függ.

Például az akut bradycardia amely élesen spontán fejlődik,

Például az akut bradycardia amely élesen spontán fejlődik,

Szívrohamot, myocarditist, mérgezést okozhat a krónikus hónapokig és évekig jelen van, amely az alapbetegség lefolyását kísérte a megnyilvánulás mértékével a normálérték alatt alacsonyabb pulzusszám csökkenés 50-60 stroke, közepes 40-50 és súlyos kevesebb, mint 40 az első két esetben a vérkeringés zavara sincs, mivel a szív még mindig képes a szükséges erővel a vér megnyomásával de súlyos bradycardia esetén fordul elő, és gyakrabban az intracranialis artériák területén, míg a bőr és a nyálkahártya sápadt, görcsök és a tudatvesztés lehetséges A bradycardia diagnózisa Különböző típusú aritmiák, köztük a bradycardia, a következő módszerekkel diagnosztizálhatók impulzusmérés EKG elektrokardiográfia hallgatózás; phonocardiography Az EKG segítségével a szívben lévő bioelektromos impulzusokat egy mesterségesen létrehozott elektromos mező segítségével vizsgálják.

Az eljárás fájdalommentes és gyors, ez a leghatásosabb és leggyakoribb módszer a szív aktivitásának felmérésére. Az auszkuláció sztereó hangokat hall a stethophonendoscope használatával A módszer közelítő adatokat szolgáltat a szerv munkájáról. A fonokardiográfia lehetővé teszi a szívhangok és hangok vizsgálatát, ez pontosabb módszer, mint az auszkuláció – eredményeit grafikonként rögzítik A bradycardia diagnózisában fontos annak meghatározása, hogy a pulzusszám csökkenés fiziológiai norma, a test egyik jellemzője vagy a betegség megnyilvánulása.

Ezért a fenti módszerek mellett számos további tesztet rendelünk ahhoz, hogy pontosan tükrözzük a szív-, az erek és más rendszerek funkcionális és szerkezeti változásait A tisztázási módszerek a vizelet és a vér általános és biokémiai analízise; vérvizsgálat hormonokra folyadékok és váladékok bakteriológiai vizsgálata vizelet, vér, széklet echokardiográfia Bradycardia, gyógyszerek kezelése A fiziológiás bradycardia, amelyben nincsenek klinikai tünetek, nem igényel terápiát. A bradycardia és a gyógyszerek kezelésének módszereit alapos diagnózis után írják elő szívelégtelenség, ájulás, alacsony vérnyomás és egyéb nyilvánvaló jelek esetén. Specifikus gyógyszereket és módszereket választanak a betegségtől függően A bradycardia szívbetegségei esetén a szívritmus-szabályozó rendszer leggyakrabban fel van tüntetve.